Ösztöndíj pályázat /2017-2018 tanév/

A Rotary Club Hódmezővásárhely ösztöndíj pályázatot hirdet a 2017-2018-as tanévre, Hódmezővásárhelyen és környékén élő, középfokú intézménybe járó tehetséges, jó tanulmányi eredménnyel rendelkező, az ösztöndíjra rászoruló tanulók számára.

A pályázatról bővebben az alábbi linken tájékozódhatnak:

Ösztöndíj pályázat link

Kis segítség a pályázat kitöltéséhez.

A pályázatot kétféle módon lehet kitölteni. Benyújtani viszont mindenképpen kinyomtatva, postai úton kell.

Az első módszer az online kitöltés. Ez a fenti link “Ösztöndíj pályázat” menüpontjában lehetséges. Az adatlap szerkesztése bármikor megszakítható, folytatható és akár tovább is küldhető (például az Osztályfőnök részére). Ehhez egy linket kell kérni az oldalon megtalálható “Link, a kitöltés későbbi folytatásához” gomb segítségével. Ez az aktuális kitöltöttséget fogja továbbítani. (Tehát ha később módosítunk az űrlapon, akkor új linkre lesz szükségünk.) Amikor a kitöltéssel végeztünk, a “nyomtatás” gombra kattintva kinyomtathatjuk a pályázatot.

A második módszer az offline kitöltés. Ehhez a fenti link “Dokumentumok” menüpontban található pályázati űrlapot kell letöltenünk. Kérjük lehetőség szerint a kitöltéshez szövegszerkesztő program használatát. Mindenkinek sikeres pályázatírást kívánunk!